جلسه رهبری  وزارت معادن و پترولیم تدویر گردید

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۹:۳۹
ss

جلسه هیئت رهبری تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با حضور شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی و روئسای مرکزی برگزار گردید.
در نخست طرزالعمل معادن که بمنظور شفافیت بیشتر و تطبیق آن در عرصه معادن، قراردادهای معادن به مقیاس بزرگ و کوچک، جواز معدن‌کاری و سایر موضوعات که شامل طرزالعمل میباشد از سوی ریاست تنظیم امور معادن بزرگ تحت نظر معینیت محترم پلان و پالیسی ترتیب گردیده بخوانش گرفته شد، که سرپرست وزارت معادن و پترولیم در زمینه هدایات لازم را ارایه نمودند، طرزالعمل متذکره بعد از توشیح عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله در عرصه معادن تطبیق خواهد شد.
همچنان در این جلسه ضمن پیگیری موضوعات و اجراات هفته قبلی، رئیس دفتر مقام پیشنهادات و گزارشات کاری شماری از ریاست‌ها را غرض اخذ منظوری با رهبری وزارت شریک نمودند.
 در اخیر جهت رفع مشکلات و  بمنظور بهبود و تسریع امور در بخش های مختلف وزارت معادن و پترولیم هدایات لازم از جانب رهبری وزارت به اشتراک کننده‌گان سپرده شد

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۴۰
Background image

عقد قرار داد معادن نمک ولایت هرات


محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم قرارداد بلاک سوم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با سرمایه‌گذاری 10.2 میلیون دالر امریکایی سه‌شنبه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۸
Background image

برنامه آموزشی تحت عنوان نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری به پایان رسید

برنامه آموزشی ده روزه پیرامون نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری که از طرف ریاست انستیتوت معادن جهت ارتقای ظرفیت انجنیران و کارمندان ریاست تفتیش تخنیکی برگزار گردیده بود پایان یافت.
ن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۲۲:۲۸
Background image

دیدار مشاور ارشد مقام وزارت با رئیس عمومی شرکت TNG

محترم مولوی احمد جان مشاور ارشد مقام وزارت، با حضور الحاج ملا محمد اسرائیل رئیس عمومی پترولیم و اعضای کمیتۀ تخنیکی، یکشنبه مورخ ۲۳/۱/۱۴۰۵ با رئیس عمومی شرکت T N G کشور تاتارستان و هیئت. . .

BACK TO NEWS