جلسه رهبری  وزارت معادن و پترولیم تدویر گردید

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۹:۳۹
ss

جلسه هیئت رهبری تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با حضور شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی و روئسای مرکزی برگزار گردید.
در نخست طرزالعمل معادن که بمنظور شفافیت بیشتر و تطبیق آن در عرصه معادن، قراردادهای معادن به مقیاس بزرگ و کوچک، جواز معدن‌کاری و سایر موضوعات که شامل طرزالعمل میباشد از سوی ریاست تنظیم امور معادن بزرگ تحت نظر معینیت محترم پلان و پالیسی ترتیب گردیده بخوانش گرفته شد، که سرپرست وزارت معادن و پترولیم در زمینه هدایات لازم را ارایه نمودند، طرزالعمل متذکره بعد از توشیح عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌الله در عرصه معادن تطبیق خواهد شد.
همچنان در این جلسه ضمن پیگیری موضوعات و اجراات هفته قبلی، رئیس دفتر مقام پیشنهادات و گزارشات کاری شماری از ریاست‌ها را غرض اخذ منظوری با رهبری وزارت شریک نمودند.
 در اخیر جهت رفع مشکلات و  بمنظور بهبود و تسریع امور در بخش های مختلف وزارت معادن و پترولیم هدایات لازم از جانب رهبری وزارت به اشتراک کننده‌گان سپرده شد

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS