دهمین داوطلبی زمرد پنجشیر برگزار گردید

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - ۱۵:۴
s

در دهمین داوطلبی زمرد، مقدار (1519) قیراط زمرد به مبلغ (198200) دالر امریکایی که در تالار مقام ولایت پنجشیر با حضور والی، مسوولین ادارات محلی و تاجران برگزار گردید بفروش رسید. 
تاکنون در حدود  (26000) قیراط زمرد به ارزش بیش از دو میلیون دالر امریکایی در ده داوطلبی بفروش رسیده است که سهم امارت اسلامی صرف 10 فیصد میباشد.
اشخاص که در دهمین داوطلبی برنده خرید زمرد گردیدند قرار ذیل میباشند:
•    عبدالصبور برنده مقدار 317 قیراط به مبلغ  (100000) دالر امریکایی.
•    مظهرالدین برنده مقدار 515 قیراط به مبلغ  (44000) دالر امریکایی.
•    حاجی محمد وصال برنده مقدار 235 قیراط به مبلغ  (28000) دالر امریکایی.
•    حاجی مصطفی برنده مقدار 155 قیراط به مبلغ  (16100) دالر امریکایی.
•    حاجی عبدالشاه برنده مقدار 142 قیراط به مبلغ  (5600) دالر امریکایی.
•    حاجی عبدالشاه برنده مقدار 155 قیراط به مبلغ  (4500) دالر امریکایی.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS