دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم از معادن و لایت لوگر

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۱۱:۴
dsd

در این دیدار الحاج مولوی محمد عیسی آخند سرپرست وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی افغانستان روز جمعه مورخ 22/3/1443 با همراهی عبدالستار عرفان و قاری هارون رئیس معادن و لایت لوگر و تعدای از همراهانشان از ساحات معادن کرومایت ولسوالی محمد‌آغه،  سنگ های تعمراتی  و معدن مس و عینک آن ولایت دیدار بعمل آورده و برای مسئولین معدن مس عینک هدایت دادند تا از وسایل و ماشین آلات آن معدن حفاظت و نگهداری نمایند، همچنان از معدن هاشمی ګروپ نیز دیدار بعمل آوردند که هدف از این دیدار نظارت ازکارکردها روی معادن متذکره میباشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS