دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با با اعضای اتحادیه تالک ولایت ننگرهار

firoz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۱ - ۷:۳۸
ظظظ

محمد هارون چخانسوری سرپرست وزارت معادن و پترولیم در جلسه با اعضای اتحادیه تالک ولایت ننگرهار، مشکلات و پیشنهادات ایشان‌را استماع نمود.
بعد از سمع مشکلات و پیشنهادات اشتراک کننده‌گان؛ سرپرست وزارت گفت: "کار برای تقویت چارچوب قانونی معادن، روی دست گرفته شده است و مشکلات شما در پرتو قانون با درنظرداشت شفافیت حل خواهد شد، تا فضای همکاری و اعتماد میان مردم، سکتور خصوصی و دولت تقویت گردیده و به هدف اساسی که، تغییر مثبت در زندگی مردم است، به طور شفاف و عادلانه برسیم."

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۲۳:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی دفتر مقام وزارت با رئیس شرکت روک ګرین انترنشنل آلمانی

محترم الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ با رئیس شرکت گرین انترنشنل کشور آلمان و هیئت همراۀ شان دیدار و روی سرمایه‌گذاری بالای. . .

BACK TO NEWS