سرپرست وزارت معادن و پترولیم مورخ 5/4/1403 با شماری از علمای دینی مدارس پاکستان دیدار نمودند.

urgent_user
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۶ - ۹:۱۰
س

در این دیدار، علمای دینی کشور پاکستان کارکرد های وزارت معادن  را بعد از حاکمیت امارت اسلامی در افغانستان قابل ستایش دانسته، همچنان در راستای رشد و توسعه تعلیمات دینی در  مدارس و مکاتب کشور صحبت نموده و آنها را چشم گیر دانستند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن خوش آمدید گفت: الحمدلله با روی کار آمدن امارت اسلامی، افغانستان نه تنها از لحاظ اقتصادی بلکه در عرصه علوم دینی وعصری، اعمار و ایجاد مدارس در سرا سر کشور نیز پیشرفت های قابل ملاحظه داشته و در اخیر جهت خیر و فلاح کشور اتحاف دعا نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS