وزارت معادن و پترولیم با وزارت دولت در امور شهدا و معلولین تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۴/۲۱ - ۸:۲۹
sdsd

بر اساس این تفاهم‌نامه، وزارت معادن و پترولیم برای رسیدن به خودکفایی، مشارکت اجتماعی، رسیدگی به مشکلات و چالش‌ها و تغییر زندگی اجتماعی معلولین؛ فرصت‌های شغلی را برای معلولین و ورثه شهدا فراهم می‌نماید.
در همین حال، وزارت دولت در امور شهدا و معلولین تفاهم‌نامه‌های مشابه را با 9 نهاد دیگر نیز به امضا رسانید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS