وزارت معادن و پترولیم در دسترسی به اطلاعات همکار همه‌گان است

Feroz_momp
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۲ - ۱۱:۲۶
خبر

نرگس نهان سرپرست وزارت معادن و پترولیم با محترم عین الدین بهادری رئیس کمیسیون دسترسی به اطلاعات عصر دیروز در دفترش ملاقات کرد.

در این ملاقات محترم بهادری ضمن وجود پیشرفت‌ها از مشکلات موجود یاد آور شده و در ضمن اظهار داشت که کمیسیون دسترسی به اطلاعات به منظور تسریع و تسهیل روند تقاضا و ارایۀ اطلاعات برنامه‌های مختلف را روی دست گرفته است که از جمله طرح تدوین استراتیژی ملی دسترسی به اطلاعات و سیستم آنلاین تقاضا و ارایۀ اطلاعات را می توان نامبرد.
در مقابل سرپرست وزارت معادن و پترولیم همکاری این وزارت را در زمینه ابراز داشته، هدایات لازم را در زمینه تأمین حق دسترسی به اطلاعات به مسئولین زیربط داده و از اقدامات درخصوص بهبود و گسترش بخش‌های اطلاع رسانی یاد آور شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS