پنجمین جلسه هیئت رهبری وزارت معادن و پترولیم برگزار شد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۵:۲۱
طط

پنجمین نشست هیئت رهبری وزارت معادن و پترولیم به منظور تسریع امورات کاری تحت ریاست محترم عنایت‌الله مومند سرپرست وزارت با اشتراک معینان [پالیسی‌ و پلان، مالی‌ و اداری]، رؤسا و مشاورین در سالُن کنفرانس‌های این وزارت برگزار شد.

در این جلسه بعد از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید؛ مطابق آجندا نخست رئیس دفتر مقام، گزارشِ از چگونگی تحقق هدایات مصوبه‌های جلسات کابینه مربوط به سال‌های 1396 الی 1398 ارائه و در خصوص هدایت مربوط به آهن نقره‌خانه پنجشیر بحث و تبادل دیدگاه صورت گرفت.

متعاقباً رئیس معادن ولایت کابل پیرامون وضعیت مقروضیت‌ شرکت‌های معدن‌کاری مربوط کابل، گزارش خود را ارائه کرده و تقاضای شرکت تابلیه و پرهون‌طرح را جهت پرداخت رویالتی به طور اقساط طرح کرد، در این مورد جلسه به فیصله رسید که هیئت در مورد تشکیل شده و گزارش خود را ارائه دارد.

همچنان در بخش دیگر این نشست، موضوع تعیین فیصدی پرداخت رویالتی سال‌های 1396، 1397 و 1398 تصدی افغان‌گاز از طرف رئیس اداره تصدی‎ها ارائه گردیده و پیرامون موضوع بحث صورت گرفت.

در اخیر جلسه، بحث‌های متفرقه در مورد مشکلات و چالش‌های موجود صورت گرفته و هدایات لازم ارائه گردید.

 

#وزارت_معادن_و_پترولیم #MoMP

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۲۲:۲
Background image

داوطلبی 5000 تن سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم منرال‌های وزارت معادن و پترولیم داوطلبی 5000 تن سرب و جست ساحه بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار را که قبلاً به اعلان سپرده. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۸:۱
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت بامیان برگزار گردید

مجلس داوطلبی مقدار 14071.205 تن سرب و جست ساحه گنده کوتل ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم منرال‌ها،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۹:۴۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با سرمایه‌گذاران تاجیکستان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۲۰ با سرمایه‌گذاران تاجیک و افغان در دفتر کار خود دیدار نمودند.
در این دیدار، دو طرف در مورد موضوعات. . .

BACK TO NEWS