پیشرفت‌کار پروژه اکتشاف و تقسیم تولید حوزه نفتی افغان_تاجیک

Feroz_momp
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
momp

حوزه رسوبی افغان_ تاجک، در شمال و شما‌ل‌شرق افغانستان واقع شده که شامل ولایات تخار، کندز، بلخ و قسماً جوزجان  می‌باشد. حوزه متذکره حدود (360) کیلومتر سرحد مشترک با کشورهای ازبیکستان و تاجیکستان دارا بوده و با مساحت (31000) کیلومتر مربع می‌باشد.

جهت اکتشاف و انکشاف ساختمان‌های مناسب برای تجمعات نفت و گاز حوزه افغان_تاجیک، قرارداد اکتشاف و تقسیم تولید دو بلاک (مزارشریف و صندوقلی) حوزه نفتی افغان_تاجیک، واقع ولایات بلخ و جوزجان با مساحت مجموعی (5298) کیلومتر مربع از طریق داوطلبی آزاد بین‌المللی فی مابین وزارت معادن و پترولیم و جانب کنسروسیوم کمپنی‌های دراگن آیل امارات‌متحده‌عرب، ترکیش‌پترولیم کشور ترکیه و غضنفرگروپ افغانستان در سال 2013 به امضأ رسید.

از آغاز قرارداد الی اکنون، کنسرسیوم افغان تاجک مطابق قانون هایدروکاربن‌ها و شرایط مندرج قرارداد؛ بابت فیس اشتراک در قرارداد، امتیاز امضأ قرارداد و کرایه سطح زمین، مبالغ معینه را به حساب دولت پرداخت نموده است. علاوتاً زمینه کار نیز برای صدها نفر از این طریق مساعد شده است.

شرکت قراردادی مطابق با مواد قرارداد و برنامه اکتشافی خویش، مطالعات محیط زیستی و اجتماعی را تکمیل و در سال 2015  به‌‌طول (5760) کیلومتر سروی تحقیقات هوایی مقناطیسی را موفقانه به انجام رسانید.

بعد از تکمیل سروی هوایی (مقدماتی)، شرکت قراردادی فعالیت‌های سروی سایزمیکی پروژه را از اواخر سال 2018 بدینسو در ساحات تحت قرارداد (بلاک صندوقلی و مزارشریف) آغاز نمود، که الی اکنون (60) فیصد سروی سایزمیکی را انجام داده و الی ختم سال 2019 به‌طول 1200 کیلومتر سروی سایزمیکی را تکمیل خواهد نمود.

باید یادآور شد که مطابق با شرایط و مندرجات مواد قرارداد، شرکت قراردادی با تکمیل سروی سایزمیکی در ماه دسامبر 2019، مکلف به حفر یک حلقه چاه به عمق (5500) متر و تکمیل آن تا ختم جون 2020 بوده، که نتایج تحقیقات انجام ‌شده را با وزارت معادن و پترولیم شریک خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS