سرپرست وزارت معادن و پترولیم با سفیر کشور جاپان دیدار کرد

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۹ - ۱۵:۲۸
123

 شیخ الحدیث‌شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، یکشنبه مورخ 9/5/1401 در دفتر کارش با محترم تاکاشی اوکادا سفیر کشور جاپان دیدار نموده، روی موضوعات مختلف  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ابتداء آقای تاکاشی اوکادا به روابط دیرینه جاپان و افغانستان اشاره نموده گفت: جاپان مایل است برای مردم افغانستان براساس روابط دیرینه که دارند کمک نماید تا مردم این کشور به مشکل مواجه نشوند، همچنان افزود: که کشور جاپان مردم افغانستان را در بخش های مختلف  کمک و همکاری خواهد کرد.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم  ضمن عرض خیر مقدم، به آقای تاکاشی اوکادا در مورد سرمایه گذاری روی معادن افغانستان همچنان در مورد دوستی تاریخی و دیرینه افغانستان و کشور جاپان بحث و تبادل نظر نمودند

سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت : اکنون امنیت درسرا‌سر کشور تأمین گردیده و بسیار به سهولت می‌توانیم از یک ولایت به ولایت دیگر بدون هیچ نوع خطری سفر نمائیم، بناءَ از کشور جاپان و تمامی سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی که بخواهند در افغانستان در بخش معادن سرمایه گذاری نمایند و زمینه را برای آن‌ها مهیا خواهیم ساخت همچنان افزودند: در حصه‌ً تعلیم وتحصیل زنان از طرف حکومت فعلی هیچ نوع ممانعت وجود ندارد و تلاش جدی صورت می‌گیرد تا زمینه بهتر آموزش و کار را برای خانم ها مساعد شود.

در اخیر سرپرست وزارت معادن و پترولیم از کمک های کشور جاپان اظهار امتنان نموده  گفت: این کشور به دنبال روابط مثبت با همه کشورهای جهان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS