عقد قرارداد فابریکه سمنت ولایت لوگر

urgent_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۲:۴۷
عقد قرارداد فابریکه سمنت ولایت لوگر

قرارداد فابریکه سمنت التمور ولایت لوگر میان وزارت معادن و پترولیم  و شرکت تجارتی، پروسس و استخراج معادن ساکو افغان سه شنبه مورخ 4/10/1403 با حضور داشت  محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزرا ، الحاج ملا هدایت الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم، و آقای ووزیدان رئیس شرکت مذکور در مرکز رسانه های حکومت به امضاء رسید.
در نخست سرپرست وزارت معادن و پترولیم در رابطه به فابریکه مذکور صحبت نموده گفتند: جای خوشی است که امروز شاهد امضاء قرارداد یک پروژه بزرگ دور هم جمع شده‌ایم و با روی کار آمدن امارت اسلامی چهار قرارداد سمنت در ولایات مختلف نیز صورت گرفته که حدودأ (623) میلیون دالر از جانب شرکت های قراردادی سرمایه گذاری گردیده است و  زمینه کار برای صدها تن از افغانها مهیا شده است و کار پروژه های یاد شده به سرعت جریان دارد و امروز قرارداد فابریکه سمنت التمور ولایت لوگر را با شرکت افغان ساکو با سرمایه گذاری تقریبأ (145) میلیون دالر قرارداد مینمایم که روزانه 2500 تن سمنت را تولید خواهد نمود، که از این طریق فرصت های کاری بگونه مستقیم و غیر مستقیم برای صدها تن فراهم میگردد. و نظر به تعهدات این شرکت نه تنها در بخش های طبی و تعلیمی بلکه در بخش های دیگر نیز خدمات اجتماعی را ارایه مینماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS