ایجاد میکانیزم مشوره دهی در وزارت معادن و پترولیم

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۵ - ۱۸:۱۵
ه
شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم یکشنبه مورخ 5/6/1402 با کارمندان این وزارت که به مقطع ماستری تحصیل نموده اند دیدارکرد. در این دیدار، که انجنیر وحیدالله حلیمی معین تخنیکی، مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری و شماری از روسای وزارت نیز اشتراک داشتند، سرپرست وزارت در نخست برای کارمندان در تمام امور محوله آرزوی موفقیت نموده از فعالیت ها و پیشرفت های وزارت طی دو سال گذشته صحبت نموده گفت:ایجاد کمیته های مشوره دهی یک ضرورت است و برای بهبود امورات وزارت نقش مهم و اساسی را دارا میباشد. سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: با ایجاد میکانیزم مشوره دهی که متشکل از ده کمیته در رشته های اکتشاف معادن، استخراج معادن، جیولوجی معادن،M I S، اقتصاد معادن، حقوق و اداری، روابط بین‌الملل، G I S، تکنالوجی کیمیاوی، محیط زیست و نفت گاز میباشد میتوانیم تمام مشکلات را حل نمایم، همچنان خاطر نشان ساخت تا اعضای کمیته های متذکره در هر هفته یکبار با دایر نمودن جلسه نظریات پیشنهادات شانرا یاداشت نموده و به جلسه اداری ارایه نمایند. در اخیر سرپرست وزارت بر تسریع فعالیت‌های این کمیته تاکید نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۴۰
Background image

عقد قرار داد معادن نمک ولایت هرات


محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم قرارداد بلاک سوم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با سرمایه‌گذاری 10.2 میلیون دالر امریکایی سه‌شنبه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۸
Background image

برنامه آموزشی تحت عنوان نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری به پایان رسید

برنامه آموزشی ده روزه پیرامون نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری که از طرف ریاست انستیتوت معادن جهت ارتقای ظرفیت انجنیران و کارمندان ریاست تفتیش تخنیکی برگزار گردیده بود پایان یافت.
ن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۲۲:۲۸
Background image

دیدار مشاور ارشد مقام وزارت با رئیس عمومی شرکت TNG

محترم مولوی احمد جان مشاور ارشد مقام وزارت، با حضور الحاج ملا محمد اسرائیل رئیس عمومی پترولیم و اعضای کمیتۀ تخنیکی، یکشنبه مورخ ۲۳/۱/۱۴۰۵ با رئیس عمومی شرکت T N G کشور تاتارستان و هیئت. . .

BACK TO NEWS