گزارش مختصراز فعالیت های تیم نمبر (1) منرالهای صنعتی ریاست اکتشاف منرالها

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۹ - ۱۰:۱۵
fd

وزارت معادن و پترولیم همه ساله تیم های سروی خود را در چوکات تیم های ساحوی به ولایات مختلف کشور اعزام می نماید تا ساحات پلان شده را مورد مطالعه قرار دهند. یکی از تیم های ساحوی، مطالعات خویش را روی فاز دوم مواد ساختمانی (ریگ، جغل و سنگ های تعمیراتی) در ساحات درونته، شلتک و سرخکان ولسوالی قرغه یی ولایت لغمان انجام داده است.

فعالیت های این تیم شامل سروی و کانتوربندی ساحات به مقیاس 1:5000 می باشد.

سنگ تعیمراتی ساحات متذکره از نظر دانه‎داری (درشت، متوسط و ریزه) میباشد. سنگ تعمیراتی این فاز نظر به فاز سوم انتروزیف ها قسماً درز دار بوده لیکن برای استخراج و بهره برداری مناسب می باشد .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS