ابراز علاقه‌مندی روی سرمایه‌گذاری بالای معادن نفت و گاز کشور

sp_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۲:۴۹
س

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم  شنبه مورخ 27/5/1403 با روئسای کمپنی های کام گروپ و ایریل کشور ازبکستان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.

در نخست سرپرست وزارت تشریف آوری مهمانان را خیر مقدم گفته و پیرامون سرمایه گذاری در بخش های معادن نفت و گاز صحبت نمودند.

روئسای کمپنی های ایریل و کام گروپ ضمن ابراز امتنان از  مهمان‌‍نوازی رهبری وزارت معادن و پترولیم علاقه‌مندی شان را روی سرمایه‌گذاری بالای معادن کشور به ویژه بلاک گاز دار طوطی میدان  ولایت جوزجان ابراز کردند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم  با استقبال از علاقمندی شان جهت سرمایه گذاری روی معادن کشور افزودند: که این وزارت به خاطر تشویق  سرمایه گذاران ملی و بین‌المللی تلاش نموده تا بتوانیم فرصت های کاری بیشتری را برای هموطنان و روند رشد اقتصادی را توسعه بدهیم.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS