برگزاری کنفرانس یکروزه معادن در ولایت هرات

Feroz_momp
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۲ - ۹:۱
herat

کنفرانس یک روزه معادن که به هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری در صنایع سکتور استخراجی افغانستان، در شهرهرات برگذار شده بود، عصر امروز بکار خود پایان داد.

درین کنفرانس درکنار شماری از مقامات دولتی و متخصصان، سرمایه گذاران ولایات زون غرب نیز شرکت داشتند.
عبدالقیوم رحیمی والی ولایت هرات از برگذاری این کنفرانس استقبال وحمایت نمود و از وزارت معادن خواست تا مشکلات معدن داران را بگونه جدی پیگیری و به خاطر حل آن اقدام نمایند.

والی هرات از پیگری خواست های معدن داران تا بالاترین سطوح دولتی در سطح محل ومرکز نیز یاد آوری نمود و خواهان اقدام جدی وزارت فواید عامه در راستای آغاز کارعملی قیر ریزی سرک هرات چشت شریف شد.
والی هرات با اشاره به تاخیر در کار فعال سازی کارخانه سمنت هرات، ازعلاقه مندی تجار و سکتورخصوصی ولایت هرات به خاطر مشارکت در امر احیای این کارخانه یاد آوری نمود .

نرگس نهان سرپرست وزارت معادن ولایت هرات نیز از تعدیل در قراردادهای استخراج معادن یاد آوری نمود و از توجه مقام ولایت به این امر مهم قدردانی نمود.

او همچنان ازتکمیل پلان انکشافی معدن مس شیدا در ولسوالی ادرسکن خبرداد وگفت بزودی کار استخراج این معدن آغاز میگردد.

سرپرست وزارت معادن از سکتور خصوصی ولایت هرات نیز دعوت نمود تا درامر احیا و بازسازی کارخانه سمنت سهیم شوند.

این کنفرانس برای نخستین بار در شهرهرات برگزارشد که درکنار تشریح فرصت های سرمایه گذاری ، پیشرفت پروژه تاپی وآماده گی به خاطر آغاز کارعملی آن نیز با رسانه ها شریک ساخته شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۲۵
Background image

امضای قرارداد اکتشاف و استخراج گاز جنگل‌کلان جوزجان


الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، با حضور محترم ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزرا، ملا محمد یونس آخندزاده، وزیر انرژی و آب، مولوی احمدجان بلال، رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۸:۳۰
Background image

برگزاری امتحان رقابتی استخدام (۷) بست سوم و چهارم ریاست سیستمهای معلومات (MIS)

ریاست امور کارکنان وزارت معادن و پترولیم، سه‌شنبه ۱۲عقرب ۱۴۰۵  امتحان رقابتی استخدام (۷) بست سوم و چهارم ریاست سیستمهای معلومات (MIS) را با اشتراک ۲۳۲ تن از کاندیدان واجد شرایط برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۹:۳۷
Background image

اختتام نمایشگاه بین المللی افغانستان

این نمایشگاه که از سوی وزارت معادن و پترولیم با همکاری شرکت باختر درخشان بمنظور معرفی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در سکتور معادن کشور برگزار گردیده بود شنبه مورخ 9 عقرب 1405 با. . .

BACK TO NEWS