برگزاری کنفرانس یکروزه معادن در ولایت هرات

Feroz_momp
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۲ - ۹:۱
herat

کنفرانس یک روزه معادن که به هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری در صنایع سکتور استخراجی افغانستان، در شهرهرات برگذار شده بود، عصر امروز بکار خود پایان داد.

درین کنفرانس درکنار شماری از مقامات دولتی و متخصصان، سرمایه گذاران ولایات زون غرب نیز شرکت داشتند.
عبدالقیوم رحیمی والی ولایت هرات از برگذاری این کنفرانس استقبال وحمایت نمود و از وزارت معادن خواست تا مشکلات معدن داران را بگونه جدی پیگیری و به خاطر حل آن اقدام نمایند.

والی هرات از پیگری خواست های معدن داران تا بالاترین سطوح دولتی در سطح محل ومرکز نیز یاد آوری نمود و خواهان اقدام جدی وزارت فواید عامه در راستای آغاز کارعملی قیر ریزی سرک هرات چشت شریف شد.
والی هرات با اشاره به تاخیر در کار فعال سازی کارخانه سمنت هرات، ازعلاقه مندی تجار و سکتورخصوصی ولایت هرات به خاطر مشارکت در امر احیای این کارخانه یاد آوری نمود .

نرگس نهان سرپرست وزارت معادن ولایت هرات نیز از تعدیل در قراردادهای استخراج معادن یاد آوری نمود و از توجه مقام ولایت به این امر مهم قدردانی نمود.

او همچنان ازتکمیل پلان انکشافی معدن مس شیدا در ولسوالی ادرسکن خبرداد وگفت بزودی کار استخراج این معدن آغاز میگردد.

سرپرست وزارت معادن از سکتور خصوصی ولایت هرات نیز دعوت نمود تا درامر احیا و بازسازی کارخانه سمنت سهیم شوند.

این کنفرانس برای نخستین بار در شهرهرات برگزارشد که درکنار تشریح فرصت های سرمایه گذاری ، پیشرفت پروژه تاپی وآماده گی به خاطر آغاز کارعملی آن نیز با رسانه ها شریک ساخته شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS