بهره برداری پروژه تولید برق از گاز طبیعی به ‌زودی آغاز می‌گردد

Feroz_momp
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۲ - ۱۱:۶
momp

به منظور تسریع پروژه تولید انرژی برق از گاز طبیعی و تعقیب فعالیت‌های گذشته با اعضای کاری ذیدخل در پروژه تولید انرژی برق از گاز طبیعی (بیات پاور)، سرپرست وزارت معادن و پترولیم با اعضای کاری این پروژه و حضورداشت نمایندگان  وزارت‌های انرژی و آب، مالیه، افغان گاز و ریاست شرکت برشنا بحث وگفتگو گردید.

در این نشست ضمن بحث روی دست آوردها و فعالیت این پروژه، از پیشرفت‌های کاری پروژه بیات پاور در وزارت معادن و پترولیم و آغاز بهره‌برداری این پروژه عام المنعفه در ولایت جوزجان از جانب مسوولین به حاضرین مجلس خبرداده شد.

قابل یادآورست که پروژه تولید برق گازی به ارزش ۳۹ میلیون دالر در ساحه گازدار یتیم طاق ولایت جوزجان در جریان کار بوده که ظرفیت تولید ۴۰ میگاوات انرژی برق را دارا بوده و برای صدها تن فرصت‌های شغلی جدید را فراهم خواهد کرد. و وزارت معادن و پترولیم مسوولیت تأمین گاز محرکه مورد نیاز پروژه مذکور را جهت تولید برق از طریق تصدی افغان گاز فراهم می نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳
Background image

آغاز برنامه آموزشی تشریح سیستم‌ها

برنامه آموزشی ۲۰روزه تحت عنوان معرفی سیستم‌های عواید، قراردادها، پلان و گزارش‌دهی و اسناد برای ۱۱۰ تن از آمرین قراردادها، مدیران عمومی سیستم‌ها و مدیران عواید ریاست‌های معادن ۳۴ ولایت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۵:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی  فنی برای کارمندان مسلکی زون جنوب ‌شرق

ریاست انستیتوت معادن از تاریخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۵ الی ۲۶/۰۶/۱۴۰۵ برای (37) تن کارمندان فنی و مسلکی ولایات زون جنوب شرق (پکتیا، پکتیکا، خوست و غزنی) برنامه آموزشی، برگزار نمود. که در این برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۵
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم از کارمندان مرکزی امتحان دینی اخذ کرد

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم، در ادامه برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، از کارمندان ریاست‌های مرکزی این وزارت در بخش علوم دینی امتحان اخذ کرد.
این امتحان چهارشنبه، مورخ ۲۵. . .

BACK TO NEWS