جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم تدویر گردید

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۸:۴۶
زز

جلسه اداری تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با اشتراک شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی، روسا و آمرین بخش های مختلف در صالون جلسات وزارت دایر گردید.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم، برگزاری این نشست را جهت آگاهی روسا و آمرین وزارت از پیشرفت و شفافیت در کارها با اهمیت خوانده، از آنان خواست تا در زمینه تطبیق به موقع فعالیت ها توجه نمایند. 
متعاقبأ شماری از روئسا از پیشرفت و کارکردهای ریاست های مربوطه گزارش دادند. 
در اخیر مشکلات و پیشنهادهای اشتراک کنندگان از جانب سرپرست وزارت استماع گردیده، تاکید روی پیشرفت و شفافیت در کارها نمودند و برای جستجوی راه حل به مشکلات موجود هدایات لازم صادر گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۴۰
Background image

عقد قرار داد معادن نمک ولایت هرات


محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم قرارداد بلاک سوم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با سرمایه‌گذاری 10.2 میلیون دالر امریکایی سه‌شنبه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۸
Background image

برنامه آموزشی تحت عنوان نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری به پایان رسید

برنامه آموزشی ده روزه پیرامون نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری که از طرف ریاست انستیتوت معادن جهت ارتقای ظرفیت انجنیران و کارمندان ریاست تفتیش تخنیکی برگزار گردیده بود پایان یافت.
ن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۲۲:۲۸
Background image

دیدار مشاور ارشد مقام وزارت با رئیس عمومی شرکت TNG

محترم مولوی احمد جان مشاور ارشد مقام وزارت، با حضور الحاج ملا محمد اسرائیل رئیس عمومی پترولیم و اعضای کمیتۀ تخنیکی، یکشنبه مورخ ۲۳/۱/۱۴۰۵ با رئیس عمومی شرکت T N G کشور تاتارستان و هیئت. . .

BACK TO NEWS