جلسه نوبتی اعضأ ذیدخل پروژه تولید برق از گاز طبیعی شبرغان برگزار شد

Feroz_momp
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۹ - ۱۰:۲۹
news

تحت ریاست محترم عنایت‌الله مهمند معین تخنیکی وزارت معادن و پترولیم با اشتراک نمایندگان محترم وزارت‌خانه‌های مالیه و انرژی و آب و نمایندگان د افغانستان برشنا شرکت و بیات‌پاور گروپ، جلسه نوبتی پیشرفت کار پروژه تولید برق از گاز طبیعی شبرغان برگزار شد.

در این جلسه روی پیشرفت‌ کار پروژه، چالش‌ها و فرصت‌های آن، هیأت موظف ابراز نظر کرده و هدایات لازم جهت پیشرفت‌ کار سپرده شد. 
پروژه تولید برق از گاز طبیعی شبرغان که از طرف بیات‌پاور گروپ سرمایه‌گذاری شده، در جریان احداث است، قرار است این پروژه از طریق تصدی افغان‌گاز تأمین برق شده و به مقدار 50 میگاوات برق تولید شده را به شرکت برشنا به فروش رساند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS