جلسه هیئت رهبری وزارت معادن و پترولیم برگزار گردید

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۹:۲
ss

نخستین جلسه هیئت رهبری سال مالی 1402 تحت ریاست شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه مورخ 2 حمل 1402 با حضور معینان و روئسای این وزارت برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیات چند از قرآن مجید آغاز، سپس شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن مرور فعالیت ها، کارکردها و دست آوردهای این وزارت طی سال گذشته افزودند: الحمدالله وزارت معادن و پترولیم مسوولیت ها و وظایف خویش را صادقانه اجرا و طی سال گذشته کارکردها و دست آوردهای قابل ملاحظه و اساسی داشته، که افزایش بودجه سالانه، جمع آوری بیشترین عواید نسبت به سایر وزارت ها، مصرف بودجه، اشتغال زایی، تامین شفافیت و رسیدن به اهداف تعیین شده از دست آوردهای عمده این وزارت میباشد وطبق گزارشات وزارت مالیه، چهارده میلیارد افغانی عواید گمرکات از درک ذغال سنگ بوده است.
همچنان روئسای مربوطه ضمن صحبت در مورد فعالیت ها و کارکردهای شان، پیرامون برنامه ها و پلان های کاری شان در سال جدید معلومات دادند و در رابطه به سیستم ثبت عرایض که توسط ریاست MIS ایجاد گردیده بحث و تبادل نظر صورت گرفته، سرپرست وزارت معادن و پترولیم هدایت دادند تا سیستم متذکره هرچه عاجل تطبیق و عملی گردد.
جلسه پس از ارایه پرزنتیشن در رابطه پلان مبارزه با فساد اداری توسط مسوولین بخش پلان و پالیسی این وزارت و هدایات لازم توسط شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS