دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با بزرگان و متنفذین قومی

firoz_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۹:۳
cc

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور با محترم حاجی شالی زی، جنرال بیگ و دیگر برزگان قومی در دفتر کارش ملاقات نمود.
در این دیدار بزرگان و متنفذین قومی از کار کرد و دست آورد های امارت اسلامی در بخش های محو فساد، حاکمیت ملی و امنیت سرتاسری و همچنان تطبیق پروژه های برزگ و مدیریت بهتر منابع معدنی تمجید نموده خواستار بعضی شخصیت ها و سرمایه گذاران که در بیرون از کشور است به افغانستان دعوت گردد و همچنان خواست از اینکه زمینه سرمایه گذاری به معنی واقعی کلمه مساعد است ما هم علاقه مند سرمایه گذاری و تشویق سرمایه گذاران در بخش معادن هستیم.
سرپرست این وزارت ضمن خیر مقدم و خوش آمدید به بزرگان و متنفذین قومی، تمام مشکلات و پیشنهادات آنها را استماع نموده جهت حل مشکلات وعده همکاری همه نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۴۰
Background image

عقد قرار داد معادن نمک ولایت هرات


محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم قرارداد بلاک سوم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با سرمایه‌گذاری 10.2 میلیون دالر امریکایی سه‌شنبه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۴:۵۸
Background image

برنامه آموزشی تحت عنوان نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری به پایان رسید

برنامه آموزشی ده روزه پیرامون نحوه تفتیش فنی از پروسه‌های معدنکاری که از طرف ریاست انستیتوت معادن جهت ارتقای ظرفیت انجنیران و کارمندان ریاست تفتیش تخنیکی برگزار گردیده بود پایان یافت.
ن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۲۲:۲۸
Background image

دیدار مشاور ارشد مقام وزارت با رئیس عمومی شرکت TNG

محترم مولوی احمد جان مشاور ارشد مقام وزارت، با حضور الحاج ملا محمد اسرائیل رئیس عمومی پترولیم و اعضای کمیتۀ تخنیکی، یکشنبه مورخ ۲۳/۱/۱۴۰۵ با رئیس عمومی شرکت T N G کشور تاتارستان و هیئت. . .

BACK TO NEWS