دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با رئیس مرکز رسانه های حکومت 

firoz_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۱۵:۱۷
سس

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معان و پترولیم با مولوی نعیم الحق حقانی رئیس مرکز رسانه های حکومت در دفتر کارش ملاقات نموده، روی انعکاس فعالیت ها و دست آوردهای امارت اسلامی مخصوصاً وزارت معادن و پترولیم بحث و تبادل نظر نمودند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن صحبت در مورد نقش و اهمیت مطبوعات و رسانه در دنیای امروز گقتند: الحمدلله امارت اسلامی افغانستان بویژه وزارت معادن و پترولیم پیشرفت ها و دست آوردهای عمده و مهم را داشته، تمام این فعالیت ها و دست آوردها باید انعکاس داده شده  اگاهی دهی لازم صورت گیرد.
رئیس مرکز رسانه های حکومت از  فعالیت و ها دست آوردهای وزارت معادن و پترولیم تمجید نموده آن را قابل ملاحظه دانسته افزودند: وظیفه ما است تا این دست آوردها و پیشرفت ها را برای مردم کشور و جهانیان به نمایش بگذاریم و از کارکردها و فعالیت های این وزارت آگاهی دهی لازم و بموقع صورت گیرد.
همچنان بمنظور نشر و آگاهی دهی از فعالیت ها و دست آوردهای بیشتر  این وزارت ، روی ایجاد تیم های کاری، همکاری ها و هماهنگی های بیشتر میان وزارت معادن و پترولیم و مرکز رسانه های حکومت تاکید گردید.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۱:۳۹
Background image

معرفی رئیس تفتیش تخنیکی نفت و گاز

محترم سردار محمد قاصد، بر اساس پیشنهاد شماره (۱۰۶) مورخ ۱۴۴۸/۴/۳ هـ.ق مقام وزارت معادن و پترولیم و حکم شماره (۲۳۴۲) مورخ ۱۴۴۸/۴/۲۴ هـ.ق مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌حیث رئیس تفتیش تخنیکی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۱۷
Background image

برگزاری برنامهٔ آموزشی ـ فنی برای کارمندان مسلکی معادن زون شمال و شمال‌شرق کشور

ریاست انستیتوت معادن، به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی و تقویت مهارت‌های تخنیکی کارمندان معادن، از تاریخ ۲ الی ۱۷ میزان ۱۴۰۵، برنامهٔ آموزشی ـ فنی را برای ۴۷ تن از کارمندان مسلکی ولایات زون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۴:۴۲
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای استخدام بست‌های چهارم جیولوجست ارشد

ریاست امور کارکنان وزارت معادن و پترولیم  شنبه، ۱۸ میزان ۱۴۰۵، امتحان رقابتی استخدام ۲۵ بست چهارم جیولوجست ارشد ریاست عمومی تفحص و اکتشاف معادن را با اشتراک ۴۱۱ تن از کاندیدان واجد. . .

BACK TO NEWS