رئیس جمهور غنی، گزارش فعالیت های وزارت معادن و پترولیم را استماع نمود

firoz_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۳۰ - ۸:۳۴
sdfg

محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در آغاز سلسله دیدارها با وزرای کابینه و والیان بخاطر ایجاد تحرک در وزارت خانه ها و ادارات ولایتی کشور، عصر امروز با محمد هارون چخانسوری نامزد وزیر و سرپرست وزارت معادن و پترولیم، دیدار کرد.

در این دیدار نامزد وزیر و سرپرست وزارت معادن و پترولیم، گزارش خویش را به منظور ایجاد تحرک و فرصت های کاری و شفافیت بیشتر در این وزارت، با رئیس جمهور شریک ساخت.

محمد هارون چخانسوری نامزد وزیر و سرپرست وزارت معادن و پترولیم در این گزارش در مورد رهبری و هماهنگی، پالیسی و چارچوب حقوقی، تشکیلات، احجار قیمتی و نیمه قیمتی، افزایش عواید، قراردادهای موجود، قانومند سازی استخراج معادن، سروی، مس عینک، تالک ننگرهار، پروژه های بزرگ معادن و پروژه هایدروکاربن، معلومات ارائه کرد.

رئیس جمهور غنی پس از استماع گزارش متذکره، از کارهای انجام شده در دو ماه گذشته در وزارت معادن و پترولیم، قدردانی نمود و بخاطر ایجاد تحرک بیشتر در این وزارت، هدایات لازم داد.

در مقابل، محمد چخانسوری گفت که وزارت معادن و پترولیم چارچوپ حقوقی و اولویت های خویش را طبقه بندی نموده و گزارش آنرا به زودی به مقام عالی ریاست جمهوری، ارائه خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۶:۳۹
Background image

جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم برگزار گردید

جلسه اداری تحت ریاست مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری، با اشتراک روئسا و مسؤولین بخش‌های مربوطه چهار شنبه مورخ ۱۴۰۴/۵/۶ در تالار جلسات دایر گردید.
جلسه با تلاوت آیات از کلام. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۶:۳۵
Background image

برگزاری جلسه ارزیابی اجراآت کارمندان ریاست تدارکات

 به تعقیب ارزیابی‌های قبلی ریاست‌های مرکزی، کمیتۀ مؤظف ارزیابی وزارت معادن و پترولیم  بر مبنای رهنمودها و طرزالعمل‌های خدمات ملکی، و همکاری اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۴:۱۲
Background image

ختم دوره پرکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

ریاست انستیتوت معادن برای 31 تن از محصلین دیپارتمنت استخراج زیر زمینی معادن پوهنتون پولی‌تخنیک کابل که جهت سپری نمودن دوره پرکتیک از تاریخ ۱۴۰۴/۵/۲۰ الی ۱۴۰۴/۵/۲۷ برای مدت هشت روز معرفی. . .

BACK TO NEWS