رئیس جمهور غنی: «با ایجاد تحرک اقتصادی در سکتور معادن، برای اشتغال زایی و ازدیاد عواید زمینه مساعد گردد».

firoz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۱ - ۷:۴۲
ییی

محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، شام روز گذشته با محمد هارون چخانسوری سرپرست وزارت معادن و پترولیم، کبیر عیسی خیل مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری و حارث منان رئیس عمومی اداره پالیسی و استراتیژی، در ارگ ریاست جمهوری توسط ویدیو کنفرانس صحبت نمود.

در این دیدار محمد هارون چخانسوری گزارش کاری خویش را به مقام عالی ریاست جمهوری ارائه کرد و از اقدامات ابتدایی برای ایجاد تحرک لازم با شفافیت کامل و قانونی معلومات ارائه نمود.

متعاقباً، کبیر عیسی خیل مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری از حمایت و همکاری های حقوقی به وزارت معادن و پترولیم اطمینان داد.

سپس حارث منان رئیس عمومی اداره پالیسی و استراتیژی نیز از همکاری های ایشان در عرصه تحرک اقتصادی به وزارت معادن و پترولیم اطمینان داد.

رئیس جمهور غنی پس از استماع گزارش، از اقدامات ابتدایی آقای چخانسوری ابراز امتنان نموده بر اصلاحات در چارچوب حقوقی معادن و ایجاد تحرک عملی و شفاف در این سکتور که باعث ایفای نقش ارزنده در ازدیاد عواید کشور و اشتغال زایی گردد، تاکید ورزید.

رئیس جمهور افزود که مشکلات حقوقی در سکتور معادن باید حل گردد و برای ایجاد تحرک اقتصادی در این سکتور هدایات لازم صادر نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۲۳:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی دفتر مقام وزارت با رئیس شرکت روک ګرین انترنشنل آلمانی

محترم الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ با رئیس شرکت گرین انترنشنل کشور آلمان و هیئت همراۀ شان دیدار و روی سرمایه‌گذاری بالای. . .

BACK TO NEWS