ملاقات سرپرست وزارت معادن و پترولیم  با سرمایه گذاران ملی

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۲۴ - ۱۴:۲۱
بیب

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی افغانستان سه شنبه مورخ 14/3/1401 با محترم نصرالدین‌ شنسب رئیس کمپنی A C A T collc امریکائی و عزیزالرحمن اریب رئیس شرکت اریب ایند مایننگ در دفترکارشان دیدار نمود.

 دراین دیدار محترم انجنیر وحید‌الله حلیمی معین تخنیکی، محترم شیخ‌ ضیاءالرحمن آریوبی معین پالیسی، مولوی حسام الدین صابری معین مالی و اداری نیز حضور داشتند.

آقای شنسب در نخست از مهمان‌نوازی هیئت رهبری وزارت اظهار امتنان و قدر دانی نموده گفت: حکومت جدید افغانستان عزت و افتخار است و زمان آن فرا رسیده است که این کشور و مردم بتوانند در پهلوی همدیگر کار نموده تا از این بحران اقتصادی نجات یابیم، همچنان خواهان سرمایه گذاری در عرصه های معادن کشور شدند که از جانب سرپرست وزارت به دیده قدر نگریسته و گفتند: از همه سرمایه گذاران ملی و بین المللی که می خواهند در افغانستان در عرصه معادن سرمایه گذاری کنند؛ حمایت می کنند و هرگونه امکانات را برای آنها فراهم خواهد کرد و هرنوع همکاری جهت سهولت سرمایه گذاری و رفع مشکلات داخلی و خارجی اقدام خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳
Background image

آغاز برنامه آموزشی تشریح سیستم‌ها

برنامه آموزشی ۲۰روزه تحت عنوان معرفی سیستم‌های عواید، قراردادها، پلان و گزارش‌دهی و اسناد برای ۱۱۰ تن از آمرین قراردادها، مدیران عمومی سیستم‌ها و مدیران عواید ریاست‌های معادن ۳۴ ولایت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۵:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی  فنی برای کارمندان مسلکی زون جنوب ‌شرق

ریاست انستیتوت معادن از تاریخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۵ الی ۲۶/۰۶/۱۴۰۵ برای (37) تن کارمندان فنی و مسلکی ولایات زون جنوب شرق (پکتیا، پکتیکا، خوست و غزنی) برنامه آموزشی، برگزار نمود. که در این برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۵
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم از کارمندان مرکزی امتحان دینی اخذ کرد

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم، در ادامه برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، از کارمندان ریاست‌های مرکزی این وزارت در بخش علوم دینی امتحان اخذ کرد.
این امتحان چهارشنبه، مورخ ۲۵. . .

BACK TO NEWS