معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی گردید

براساس فرمان شماره 722ج1 مورخ 26/10/1443 هـ ق امیرالمومنین شیخالقرآن و الحدیث مولوی هیبت الله آخندزاده، انجینیر وحیدالله حلیمی به حیث معین تخنیکی، شیخ ضیاءالرحمن اریوبی به حیث معین پالیسی، مولوی حسام الدین صابری به حیث معین مالی و اداری و انجینیر نورالله استانکزی به حیث معین سروی جیولوجی امروز مورخ 20/3/1401 از سوی شیخالحدیث شهابالدین دلاور با حضور نمایندگان مقام عالی ریاست الوزرا ، معینان و مسوولین بعضی از وزارت ها به روئسا و کارمندان این وزارت رسماً معرفی گردیدند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: در ا.ا.ا مسایل قومی، لسانی و نژادی جای ندارد و در شرایط کنونی یک مسوولیت کلان نسبت به هر وقت دیگر متوجه نسل فعلی افغانستان است تا دست بدست هم داده بخاطر هدف بزرگ که آرامی مردم، آبادی افغانستان و پیشرفت اقتصادی است تلاش نمائیم.
در همین حال معینان جدید این وزارت از اعتماد امیرالمومنین و شیخالحدیث شهابالدین دلاور ضمن قدردانی از ایجاد فضای سالم کاری توسط رهبری این وزارت وعده سپردند با حمایت مقام وزارت با نهایت توان تلاش می کنند وظایف شانرا به وجه احسن و مطابق قوانین امارت اسلامی افغانستان انجام بدهند.
همچنان در این برنامه، مولوی عبدالحکیم حقانی معین شهدا و معلولین و شیخ محمد یحیی معین وزارت امربالمعروف و النهی عن المنکر صحبت نموده و کارمندان این وزارت را به انجام کار درست، صادقانه، اخلاصمندانه و امانت داری مطابق دین مبین اسلام رهنمایی کرده و برای شان از خداوند متعال موفقیت آرزو نمودند.
مراسم با دعائیه توسط محترم مولوی فضل الکریم سرپرست ریاست دعوت و ارشاد اختتام یافت.