اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد:

firoz_admin
ss

تاریخ نشر

تاریخ ختم

بدینوسیله به تأسی از ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت معادن و پترولیم در نظر دارد، قرارداد تدارک  پروژه  دوپایه دستگاه اکسچنجر حرارتی دستگاه تجرید سلفر  ضرورت تصدی افغان گاز   خویش را تحت شماره داوطلبی (MOMP/G-08/NCB-1401) به اساس قرارداد به شرکت  تجارتی و لوژستیکی گلاب الدین خانزاده  جواز نمبر(14195) با داشتن محل قوای مرکز نجیب زراب مارکیت کابل مرکز کابل به مبلغ 7,480,000 هفت میلیون وچهار صدو هشتاد هزار   افغانی  اعطاء مینماید. اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند، می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی 7 روز تقویمی در مطابقت به متحد المال شماره NPA/C08/1395 ریاست پالیسی تدارکات طور کتبی توأم با دلایل آن به ریاست تدارکات وزارت معادن و پترولیم ارائه نمایند.

این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرارداد منعقد نخواهد شد.

More tenders

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۵
Background image

اعلان مجدد داوطلبی

وزارت معادن و پترولیم در نظر دارد مقدار(۸۰۰۰) تن کرومایت، سهم وزارت را از معدن ساحه شکارقلعه، ولسوالی محمدآغه، ولایت لوگر، به منظور آگاهی علاقه‌مندان از تاریخ ۱۴۰۵/۶/۲۵ برای مدت (۷) روز . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۹:۱۴
Background image

اعلان داوطلبی

وزارت معادن و پترولیم در نظر دارد مقدار(۹.۸) تن سنگ نفرایت، سهم وزارت و شرکت، مربوط به معدن نفرایت ساحه کاتی کلی آموناو ولسوالی گوشته ولایت ننگرهار را از تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۲۴ برای مدت (۱۰) . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

اعلان داوطلبی

موضوع: پروژه تهیه و تدارک وسایل و تجهیزات حفاظتی انفرادی مورد ضرورت ریاست پروژه نفتی آمو دریا

شماره داوطلبی: MOMP-G-27-NCB-1405

ریاست تدارکات وزارت معادن و پترولیم از تمام داوطلبان . . .

Back to tenders