دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با معدنکاران ولایت ننگرهار

sp_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۳:۳۳
س

سرپرست وزارت معادن و پترولیم الحاج ملا هدایت الله بدري امروز در دفتر کارشان با عده از قراردادیان و معدنکاران معادن تالک ولایت ننگرهار دیدار و ملاقات نمودند

در این دیدار هر دو جانب روی مدیریت بهتر منابع معدنی ولایت ننگرهار بحث و تبادل نظر نموده معدنکاران مذکور مشکلات و پیشنهادات خویش را با مقام محترم وزارت معادن و پترولیم شریک نمودند

سرپرست وزارت معادن وپترولیم پیشنهادات و مشکلات معدنکاران را استماع نموده افزودند: تلاش داریم تا جهت استخراج معیاری و مسلکی معادن تالک تمام ساحات معدنی را سروی و بلاک بندی نموده بشرط پروسس نهایی در کشور با مقیاس بزرگ به قرارداد بسپاریم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS