تدویر جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم 

firoz_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۰
s

جلسه اداری  تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، معینان، روئسا و آمرین بخش‌های مختلف در صالون کنفرانس‌های وزارت برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی از قرآنکریم آغاز و پس از آن سرپرست وزارت  در مورد فعالیت ها و دست آوردهای اخیر وزارت  صحبت نموده متعاقبأ گزارشات کاری شماری از ریاست ها، پیشنهادات و نظریات شان را استماع نموده در زمینه هدایات لازم صادر نمودند.
دراخیر سرپرست وزارت از اشتراک کننده گان خواست، تا در راستای بهبود هرچه  بیشتر فعالیت‌ها، موثریت بهتر اجراات و سهم‌گیری فعال در توسعه و پیشرفت کشور، وظایف شان‌ را با تعهد واقعی، اراده جدی و‌ صادقانه انجام دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS