دواطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

sp_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۳:۱۲
س

مقدار 2491 قیراط زمرد به ارزش 37550 دالر امریکایی در هشتمین دور داوطلبی زمرد، سه‌شنبه مورخ 30/5/1403  در تالار مقام ولایت پنجشیر با حضورداشت سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، نماینده مقام آن ولایت، رئیس معادن و مسوولین ادارات محلی پنجشیر، معدنکاران، رسانه ها و حضور بیش از 75 تاجر ملی کشور بفروش رسید.

قابل ذکر است که تاکنون 586 اجازه نامه حرفوی زمرد و  به تعداد 3 اجازه نامه حرفوی یاقوت جهت استخراج قانونی توزیع گردیده که فرصت های کاری برای حدودا پانزده هزار از هموطن های عزیز پنجشیری فراهم نموده است.

نا گفته نباید گذاشت که از مرحله توزیع جوازهای معدنکاری تاکنون در جریان 24 داوطلبی مقدار 75,887.5  به ارزش 4,716,923 دالر امریکایی و مقدار 85 کیلوگرام سمپل یاقوت به ارزش 1000 دالر امریکایی بفروش رسیده است که سهم امارت اسلامی در آن صرف 10 فیصد و باقی 90 فیصد آن سهم معدنکاران محترم میباشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

یازده جعبه زمرد استخراج شده که وزن مجموعی آن مقدار ۸۵۹۳ قیراط میباشد، به ارزش ۴۷۱۶۵۰ دالر امریکایی در دوازدهمین دور داوطلبی، سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۲ در تالار مقام ولایت پنجشیر با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

امضاء تفاهمنامه همکاری های دوجانبه میان وزارت معادن و پترولیم و  تحصیلات عالی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم با محترم شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک علمی و تخنیکی را امضا نمودند.
. . .

BACK TO NEWS