دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با قوماندان امنیه ولایت لوگر

urgent_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۱:۵۹
س

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با قوماندان امنیه  ولایت لوگر دیدار و روی موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر نمودند.

در آغاز قوماندان امنیه ولایت لوگر از دیدار با سرپرست وزارت معادن و پترولیم ابرازخرسندی نمودند همچنان فعالیت‌ها و دست‌آوردهای وزارت معادن و پترولیم، بخصوص در عرصه قراردادها و منابع معدنی آن ولایت را ستوده، پیشنهادات و مشکلات مردم را شریک نموده و از رهبری وزارت معادن و پترولیم خواست تا در عرصه مشکلات آنها همکاری نمایند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم از تشریف‌آوری قوماندان امنیه لوگر و تیم همراه‌شان تشکر نموده و اطمینان داد که برای حل مشکلات یادشده مطابق قانون و طرزالعمل معدنکاری اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS