دیدار شماری از روئسای معادن ولایات با سرپرست وزارت معادن و پترولیم

sp_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۵:۵۸
س

روئسای معادن ولایات شمال و شمال شرق یکشنبه مورخ 4/6/1403 با الحاج ملا هدایت‌الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم  در مقر وزارت دیدار نمودند.

در این نشست روئسای یاد شده از کارکردها و دست آوردهای شان معلومات مفصل ارایه نموده، همچنان نظریات، پیشنهادات و مشکلات شان‌را جهت بهبود اجراآت کاری‌ ریاست های مربوطه با رهبری وزارت شریک ساختند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم، از تلاش های آنان در زمینه ارایه خدمات ستایش نموده، بر شفافیت بیشتر در عرصه کاری، جلو گیری از قاچاق و استخراج غیر قانونی معادن، حیف و میل عواید، نظارت و تطبیق ترازوها و قراردادها معادن و سایر موارد تأکید ورزیده و برای رفع  مشکلات هدایات و رهنمود های لازم را سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS