سرپرست وزارت معادن و پترولیم با بزرگان و متنفذان ولایت نورستان دیدار کرد

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۳ - ۸:۴۱
xxx

محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزیر معادن و پترولیم مورخ 30 جدی سال روان با شماری از بزرگان و متنفذان ولایت نورستان دیدار کرد.

در نخست بزرگان و متنفذان آن ولایت از کارکردها سرپرست وزارت قدر دانی نموده ضمناً در مورد مشکلات اهالی آن ولایت در عرصه استخراج معادن صحبت نموده و خواهان همکاری های هر چه بیشتر وزارت معادن و پترولیم گردیدند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن خوش آمدید  و بعد از شنیدن سخنان بزرگان آن ولایت گفت: که معادن از تمام اتباع کشور بوده و بیت‌المال میباشد و تمام معادن افغانستان از طریق پروسه دواطلبی به شرکت های که خواهان آن باشند میتوانند بدست بیاورند. همچنان افزودند که وزارت معادن و پترولیم به مشکلات آنها رسیده‌گی لازم صورت خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS