سرپرست وزارت معادن و پترولیم با بزرگان و متنفذان ولایت نورستان دیدار کرد

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۳ - ۸:۴۱
xxx

محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزیر معادن و پترولیم مورخ 30 جدی سال روان با شماری از بزرگان و متنفذان ولایت نورستان دیدار کرد.

در نخست بزرگان و متنفذان آن ولایت از کارکردها سرپرست وزارت قدر دانی نموده ضمناً در مورد مشکلات اهالی آن ولایت در عرصه استخراج معادن صحبت نموده و خواهان همکاری های هر چه بیشتر وزارت معادن و پترولیم گردیدند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن خوش آمدید  و بعد از شنیدن سخنان بزرگان آن ولایت گفت: که معادن از تمام اتباع کشور بوده و بیت‌المال میباشد و تمام معادن افغانستان از طریق پروسه دواطلبی به شرکت های که خواهان آن باشند میتوانند بدست بیاورند. همچنان افزودند که وزارت معادن و پترولیم به مشکلات آنها رسیده‌گی لازم صورت خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۲۳:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی دفتر مقام وزارت با رئیس شرکت روک ګرین انترنشنل آلمانی

محترم الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ با رئیس شرکت گرین انترنشنل کشور آلمان و هیئت همراۀ شان دیدار و روی سرمایه‌گذاری بالای. . .

BACK TO NEWS