آغاز برنامه ارتقای ظرفیت دانشجویان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۲۹ - ۱۴:۳۹
nnn

برنامه ارتقای ظرفیت که با حمایت مالی وزارت خارجه کشور دوست فنلند و همکاری تخنیکی سروی جیولوجی آن کشور صورت می‌گیرد عملاً آغاز گردید.

برنامه آموزشی این پروگرام در وزارت معادن و پترولیم برای محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل توسط محترم حسین‌داد شفاهی معین سروی جیولوجی وزارت معادن و پترولیم افتتاح و آغاز به کار کرد.

در این برنامه قرار است به تعداد ۲۰ تن از محصلین سال چهارم رشته‌های نفت و گاز، جیولوجی انجنیری و هایدرولوجی با ۲ تن از استادان این پوهنتون بصورت عملی در بخش‌های سروی جیوفزیکی، تهیه نقشه‌های جیوفزیکی، نمونه‌برداری و تعبیر و تفسیر دیتاهای جیوفزیکی در ساحه تحت نظر تیم جیوفزیکی وزارت معادن و پترولیم آموزش بینند.

علاوتاً طبق توافقنامه امضا شده فی‌مابین سروی جیولوجی فنلند، سروی جیولوجی افغانستان، پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و شرکت خصوصی افغانایت قرار است به تعداد ۲۰ تن از محصلین طبقه اناث نیز در آزمایشگاه‌ها و لابراتوارهای سروی جیولوجی افغانستان و شرکت افغانایت آموزش بینند.

برنامه ارتقاء ظرفیت سکتور معادن با همکاری کشور فنلند که از جنوری 2019 آغاز و تا دسمبر سال 2022 در بخش‌های جیوفزیک آزمایش‌های مواد ساختمانی و اکتشاف معادن ادامه دارد.

وزارت معادن و پطرولیم بخصوص سروی جیولوجی افغانستان مصمم و متعهد است در کنار ظرفیت سازی تخنیکی برای کارمندان این وزارت زمینه همکاری‌های مشترک در جهت ارتقاء ظرفیت محصلین نهاد‌های اکادمیک و بخش‌های فعال خصوصی در سکتور معادن را نیز فراهم نماید، تا در آینده پلاتفورم معدن‌کاری موفق در کشور ایجاد گردد.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۲:۴۵
Background image

مالي او اداري مرستیال د ننګرهار ولایت نفرایټ ډبرو له کانونو څخه لیدنه وکړه

د کانونو او پټرولیم وزارت مالي او اداري مرستیال مولوي حسام‌الدین صابري، د ختیځ زون د ولایتي ریاستونو په همغږۍ، د ننګرهار د کانونو ریاست او تخنیکي ټیم په ملتیا، د کان‌کېندنې اړوند سیمې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۸:۵۱
Background image

د کانونو او پټرولیم وزیر د قشقري سیمې څخه لیدنه وکړه

د کانونو او پټرولیم وزیر الحاج ملا هدایت الله بدري سرپل ولایت ته د خپل سفر په ترڅ کې یې دامو دریا نفتي حوزې اړوند قشقري سیمې څخه لیدنه وکړه.
د یادې لیدنې پر مهال نوموړي د نفتو د استخراج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۸
Background image

د آمو دریا نفتي حوزې زمرد سای سیمې څخه د نفتو استخراج پیل شو

د آمو دریا نفتي حوزې اړوند د زمرد سای سیمې له پنځو څاه‌ګانو څخه د نفتو استخراج پیل شو.
په همدې مناسبت جوړه شوې غونډ کې د ریاست الوزراء اقتصادي مرستیال ملا عبدالغني برادر اخند، د کانونو. . .

بېرته خبرونه ته