افتتاح برنامه آموزشی برای روئسای معادن ولایات

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۳ - ۱۴:۱۸
22

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن وپترولیم شنبه مؤرخ 23/2/1402 با حضور داشت انجینیر وحید الله حلیمی معین تخنیکی و مولوی حسام الدین صابری معین مالی واداری برنامه آموزشی شش روزه را برای روئسای معادن ولایات درتالار موزیم سروی جیولوجی افتتاح نمود.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم در مراسم افتتاحیه این برنامه ضمن صحبت در رابطه به کارکردها، فعالیت ها و دست آوردهای وزارت معادن و پترولیم طی سال گذشته افزودند: تمام روئسا و مسوولین وزارت معادن و پترولیم چه در مرکز و ولایات مسوولیت دارند تا وظایف و فعالیت های شان را به درستی و صادقانه انجام داده و برای مردم و کشور خود مصدر خدمت واقع گردند.
قابل یاد آوری است که این برنامه برای مدت شش روز غرض ارتقای ظرفیت در بخش های سروی ساحات جدید معادن، عقد قراردادها،نظارت و ارزیابی از روند قراردادهای معادن و جمع آوری عواید برای روئسای معادن ولایات ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS