جلسه هیئت رهبری وزارت برگزار و روی موضوعات مختلف بحث و تصامیم لازم اتخاذ گردید

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۴/۳۰ - ۱۴:۲۸
عف

جلسه هیئت رهبری به ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ 30/4/1401 با حضور معینان ، رئیسان و مسوولان ‏بخش‌های مختلف وزارت برگزار شد‎.‎

جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط مولوی عبدالله نعمانی آغاز یافته، سپس برنامه با سخنان سرپرست وزارت معادن و پترولیم ادامه یافت.

ایشان گفتند: هیأت رهبری و کارکنان وزارت باید زیادتر از گذشته تلاش ورزند تا با انجام بهتر وظایف محوله، دستآوردهای خوبتری داشته و روز تا روز با ارتقای کیفیت بتوانیم جایگاه معنوی وزارت را هرچه بیشتر در جامعه توسعه و تقویت ببخشیم، همچنان در رابطه به عواید وزارت معادن و پترولیم و تغیرات مثبت آن نسبت به سال های گذشته و نیز در مورد استخراج غیر قانونی معادن صحبت نموده پس از آن روند جلسه، مطابق آجندای ادامه یافت.

به همین ترتیب روئسای تفتیش تخنیکی و جیولوجی محیط زیستی در مورد پیشنهاد شماره 76 مورخ 26/10/1443 پیرامون مدیریت معادن زغال‌سنگ ریاست معادن ولایت سمنگان نظریات شان‌را ابراز نمودند.

سپس معین سروی و جیولوجی در مورد چگونگی عملی نمودن سفریه و امتیازات پرسونل ساحوی معینیت سروی و جیولوجی از بابت سال مالی 1400 صحبت نمودند.

در اخیر ضمن استماع گزارش اجراآت و پیشنهادات رئیسان بخش‌های مختلف وزارت هدایات لازم در رابطه به بهبود کارها از جانب مقام وزارت صادرگردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳
Background image

آغاز برنامه آموزشی تشریح سیستم‌ها

برنامه آموزشی ۲۰روزه تحت عنوان معرفی سیستم‌های عواید، قراردادها، پلان و گزارش‌دهی و اسناد برای ۱۱۰ تن از آمرین قراردادها، مدیران عمومی سیستم‌ها و مدیران عواید ریاست‌های معادن ۳۴ ولایت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۵:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی  فنی برای کارمندان مسلکی زون جنوب ‌شرق

ریاست انستیتوت معادن از تاریخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۵ الی ۲۶/۰۶/۱۴۰۵ برای (37) تن کارمندان فنی و مسلکی ولایات زون جنوب شرق (پکتیا، پکتیکا، خوست و غزنی) برنامه آموزشی، برگزار نمود. که در این برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۵
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم از کارمندان مرکزی امتحان دینی اخذ کرد

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم، در ادامه برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، از کارمندان ریاست‌های مرکزی این وزارت در بخش علوم دینی امتحان اخذ کرد.
این امتحان چهارشنبه، مورخ ۲۵. . .

BACK TO NEWS