نشست هفته وار کمیته مقروضیت ها برگزار گردید

firoz_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۱۲:۴۱
ss

نشست هفته وارکمیته  مقروضیت ها تحت ریاست مولوی حسام الدین صابری معین مالی و اداری با حضور اعضای آن کمیته  دوشنبه مورخ ۱۵/۱۲/۱۴۰۱ در صالون کنفرانس های معینیت  مالی و اداری برگزار گردید.

در این نشست ضمن ارایه معلومات مختصر از مقروضیت ها از جانب ریاست عواید این وزارت، در رابطه به حصول مقروضیت های وزارت معادن و پترولیم از شرکت های مقروض بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در اخیر مولوی حسام الدین صابری معین مالی و اداری پس از استماع نظریات، پشنهادات و راه حل های اعضای کمیته در مورد چگونگی حصول مقروضیت های وزارت معادن و پترولیم از شرکت های مقروض در وقت و زمان معین آن هدایات لازم را سپردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۲۳:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی دفتر مقام وزارت با رئیس شرکت روک ګرین انترنشنل آلمانی

محترم الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ با رئیس شرکت گرین انترنشنل کشور آلمان و هیئت همراۀ شان دیدار و روی سرمایه‌گذاری بالای. . .

BACK TO NEWS