۹حوت، روز حمایت از نیروهای ملی دفاعی و امنیتی کشور خجسته باد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۰:۲۸
ddd

هئیت رهبری وزارت معادن و پترولیم ۹ حوت، روز حمایت از نیروهای ملی دفاعی و امنیتی کشور را به تمام سپاهیان و مدافعین راستین کشور مبارک گفته و از بارگاه ایزد منان برای ایشان نیرو و توانمندی بیشتر در راستای ایجاد صلح، ثبات و امنیت دایمی و دفاع از ارزش های ملی استدعا می نماید.

نیروهای امنیتی و دفاعی کشور، همواره در برابر تروریستان و دشمنان صلح و ثبات مردم افغانستان سینه خود را سپر نموده و به دشمن اجازه نمیدهند تا به اهداف شوم شان دست یابند.

وزارت معادن و پترولیم ضمن حمایت از این پاسداران مردم افغانستان و فرزندان اصیل کشور، فداکاری و قهرمانی‌های این نیروها را به دیده قدر می‌نگرد و به شهدای گلگون کفن این فرزندان راستین کشور، جنت برین در بارگاه ایزد منان استدعا می‌نماید.

پاینده باد روز حمایت از نیروهای ملی امنیتی و دفاعی کشور

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS