نظارت و بازدید از ساحات معدن دار ولسوالی بلخاب ولایت سرپل

urgent_user
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳۱ - ۱۳:۵۲
س

ملا هدایت الله بدری وزیر معادن ا.ا.ا به منظور بازدید و نظارت از استخراج معادن ذغالدار ولسوالی بلخاب ،در راس یک هیات شامل مولوی احمدجان بلال ریس هیئت رهبری شرکت‌های امارتی و عبدالرحمن عطاش رییس عمومی اجرائیوی شرکت انکشاف ملی  به ولایت سرپل سفر نمودند.

در آغاز این سفر هیئت مذکوراز ساحه مارکیت بزرگ ذغال‌سنگ که از سوی شرکت انکشاف ملی در ولایت میدان وردګ ساخته میشود دیدن نموده سپس سفر خود را به سوی ولسوالی بلخاب ادامه دادند و در مسیر راه از سرک‌هایکه توسط شرکت انکشاف ملی ترمیم و بازسازی شده است که  بامیان را به ولسوالی دره صوف ولایت سمنگان و بلخاب ولایت سرپل وصل مینماید نظارت نمودند.

این هیات همچنان از معادن ذغال دار گلورز و گواخ ولسوالی بلخاب نظارت نموده و فعالیت‌های شرکت انکشاف ملی را در بخش استخراج ذغال سنگ این ولسوالی ارزنده دانستند.

از چندی بدین‌سو مسئولیت اکتشاف،استخراج و فروش ذغال‌سنگ ولسوالی بلخاب ولایت سرپل را شرکت انکشاف ملی به عهده دارد که دراین مدت فعالیت‌های موثری را در بخش استخراج ذغال‌سنگ و ساخت و ترمیم‌ جاده‌های این ولسوالی راه اندازی نموده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS