اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

sp_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۸:۴۴
س

ریاست انستیتوت معادن  وزارت معادن و پترولیم سه‌شنبه مورخ 13/6/1403 طی محفلی برای 27 تن از محصلین بخش‌های استخراج معادن و معادن زیر زمینی پولی‌تخنیک کابل که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند تصدیق نامه توزیع گردید.

در محفلی که به همین مناسبت در تالار وزارت برگزار گردیده بود، مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری شماری از روئسای مرکزی وزارت، استادان و محصلین پولی‌تخنیک و جمعی از کارمندان وزارت اشتراک نموده بودند.

نخست مولوی مطیع الله حقانی رئیس انستیتوت معادن در رابطه به موثریت برنامه های آموزشی صحبت نموده و از آنها خواست در عرصه آموزش بیشتر شان سعی نموده تا بتوانند در آینده با اخلاص ومسوولیت بیشتر کار های شان را انجام دهند.

متعاقبأ معین مالی و اداری گفت: در افغانستان معادن بیشمار موجود است وی با تأکید روی موضوعات آموزشی محصلین از سوی ریاست انستیتوت معادن، صداقت و اخلاص در کار را برای تحکیم نظام و رشد و توسعه اقتصادی کشور خیلی لازمی و ضروری عنوان کرد.

سپس رئیس عمومی دفتر مقام وزارت در خطاب به محصلین یاد آوری نمود که فراغت شما باعث افتخار همه افغانهاست و کوشش نمائید تا تحصیلات خویش را بیشتر نموده و تنها به درجه لیسانس اکتفا نکنید و رهبری وزارت سعی می‌نماید تا زمینه کار را برای فارغان آن پوهنتون در داخل وزارت فرآهم نماید.

بعدأ محترم سجاد احمد شهاب به نماینده‌گی از استادان و ادارۀ  پولی‌تخنیک کابل از  رهبری وزارت معادن و پترولیم اظهار امتنان نمودند

قابل یادآوریست که محصلین متذکره  از سوی اداره پولی‌تخنیک کابل بتاریخ اول سنبله معرفی و برای مدت دوازده روز به گونه عملی و نظری در بخش های مختلف آموزش دیدند و همچنان از ساحات مس عینک، معدن سنگ مرمر گزک ولسوالی خاک جبار، مرکز تریننگ سنتر خدمات تخنیکی، معدن کرومایت ولایت لوگر، فابریکه پروسس سنگ مرمر پارک های صنعتی، کتابخانه و موزیم وزارت معادن و پترولیم  دیدن نمودند.

در اخیر  برای محصلین متذکره از سوی رهبری وزارت تصدیق نامه ها اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

قراداد سمنت ولایت سمنگان امضاء شد

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ 28/3/1405 قرار داد پروژه سمنت ایبک ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان را با ایبک سمنت، با مجموع سرمایه گذاری 67 میلیون. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۰:۳۴
Background image

اختتام برنامۀ آموزشی برای انجنیران تخنیکی و مسلکی

برنامۀ آموزشی عملی و نظری در بخش‌های آزمایشگاهی، امور ساختمانی و جیوتخنیکی که طی یک ماه گذشته برای ۲۵ تن از انجنیران ریاست‌های اداری و خدمات، مس عینک، تدارکات، انستیتوت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۴
Background image

کمپنی ازبکستان خواهان سرمایه‌گذاری در معادن طلا و مس افغانستان شدند

محترم عبدالرحمن قانت، معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم، دوشنبه مورخ ۱۴۰۵/۳/۲۵، با رئیس گروپ کمپنی‌های  Ceramic Tua Hua  LLCو Bekobode Frp Pipe Products کشور ازبکستان  و. . .

BACK TO NEWS